Onze mogelijkheden

Deelnemen aan een bepaald toernooi? Zoek je een vriendschappelijke tegenstander? Of ga je graag met een team op trainingskamp in het binnen of buitenland? Wij bieden tal van mogelijkheden. Neem eens vrijblijvend contact op.

Volg ons op de socials

Hvidovre IF U15, U16 & U18 Pre-seasons trip in Nederland

De academie van Hvidovre IF maakte onlangs de reis naar Nederland met 3 elftallen.

Ze bezochten Nederland met de U15, U16 & U18 in het weekend van 18 tot en met 20 augustus.

Deze 3 dagen hebben alle elftallen een zeer druk programma afgewerkt.

Ze arriveerden vrijdag 18 Augustus in Helmond, waar ze in een prachtig 4* hotel verbleven met de U17 & U19.  Na het inchecken zijn ze afgereisd naar het Jan Louwers Stadion van F.C. Eindhoven. Daar hebben ze een training afgewerkt. Na de training is de U15 doorgereisd naar Oosterhout waar ook zij midden in het centrum verbleven in een prachtig 4* hotel.

Op de zaterdag speelde de U16 op de Talent Cup in Eindhoven met teams als: PSV Eindhoven, AA Gent en Helsingborg IF, waarbij zij een prachtige prestatie leverden door het toernooi ongeslagen te winnen. De U15 was actief op het 2-daagse Dongen Tournament te Dongen, waar zij de poulefase speelden op dag 1. De U18 speelde op  zaterdag een vriendschappelijke wedstrijd tegen STVV te Sint Truiden. Zo hebben ze allemaal een dagvullend programma gehad.

De zondag was voor de teams weer net zo’n druk programma als de zaterdag, alleen voor iedereen weer net wat anders. Zo speelde de U16 vandaag een 3-luik tegen F.C. Dordrecht en voor S.K. Lierse kwam vandaag de U18  uit op de Talent Cup waar zij een respectievelijke 3e plaats behaalden. De U15 speelde vandaag de finaledag in Dongen .

De staf van deze selecties en de academie directeur kijken positief terug op een geweldig weekend en ervaring die de club, spelers en staf hebben opgedaan. Het was een geweldige kans voor de spelers om te spelen tegen verschillende systemen en spelopvattingen van teams uit Nederland, België, Zweden en Duitsland.

Een trainingskamp als deze is een goede ervaring voor jonge spelers en biedt jonge spelers de kans om zich op en naast het veld te ontwikkelen. Vriendschappelijke wedstrijden en toernooien tegen top teams als deze zijn fantastisch en belangrijk voor de ontwikkeling.

Ben je benieuwd naar de opties en mogelijkheden voor je eigen club of team?

Druk dan links op de button ‘Neem contact op’ en vul  het contact formulier in.

Sfeerbeelden toernooi

Scroll naar boven