Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van onder andere (internationale) voetbaltoernooien, trainingskampen, Pre-season tours, vriendschappelijke wedstrijden en meer….

Ons team heeft jarenlange ervaring en expertise in het organiseren van toernooien en trainingskampen. We hebben dan ook een uitgebreid netwerk over de hele wereld waarmee wij samenwerken. Daardoor kunnen wij al jullie wensen in vervulling laten gaan en de clubs, spelers en de staff een onvergetelijke ervaring bezorgen. De passie en beleving van voetbal staan hierbij centraal! Het is onze missie om mensen te inspireren en te enthousiasmeren via de sportieve evenementen van JW sport events! Daardoor ontvangen wij al enkele jaren zowel binnen-als buitenlandse voetbalclubs.

“JW Sport Events heeft altijd een passende oplossing op maat, voor ieder budget kunnen wij een voetbalervaring creëren.” 

Je kunt bij ons terecht voor jeugd- en volwassenteams van amateur tot professioneel niveau. Het grote voordeel van JW sport events is dat je altijd één en hetzelfde aanspreekpunt hebt die kennis heeft van alle zaken. Hierdoor kunnen we goed meedenken en weten wij voor elke situatie precies wat het beste bij je wensen past en hebben wij altijd een passend idee op maat dat volledig voldoet aan je verwachtingen. Je wordt bij ons dus van A tot Z zeer persoonlijk begeleidt.

Bekijk ook eens onze toernooien & trainingskampen . Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Je kunt direct vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. (we streven erna om binnen 24 uur een reactie te geven.)

Waarom JW Sport Events?

Een toernooi organiseren? Assistentie nodig? Vriendschappelijke tegenstander nodig? Waarom jij moet kiezen voor JW Sport Events.

Mogelijkheden bespreken?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Scroll naar boven